Mat med Jenny

Drakarna sa nej till deras ostar men kunderna tackar ja

Jenny tipsar: Dags att skörda havre, vete och allsköns grödor

Marknadsföring som fokuserar på ickekött

Ökning men också minskning av veganskt

Vetgiriga Cecilia satsar på veganska veteprodukter

Enkla, snabba och färgglada recept inför påsken 

Från veganskräck till säljande argument

Tre klassiker i ugn med eller utan genvägar

Bidrar med en vegansk pusselbit för djuren

Kalles kaviar och vispad glass är nytt i produktsvängen

Jenny tipsar: Balla bondbönor briljerar

Blå revolution med hjälp av miljoninvestering

Jenny tipsar: Hemkunskapen blev just lite roligare

Från ärtor till ärtor

Svinniga rödbetor blir svinbra hummus

Semlor när man vill eller endast på Fettisdagen

Saftiga sallader som stimulerar smaklökarna

Bönburgare – en lättlagad klassiker som passar alla åldrar

Veganska burgare: Vilken sort är egentligen bäst?

Väldoftande lasagne – en festlig vardagshjälte

Julmaten är äntligen slut – börja året med vegansk kålpudding

Gott nytt år med snittar, jordärtskocksmos och chokladdessert

Klimatsmart återbruksmiddag till nyårsfirandet

Testa egen majonnäs till veganska rödbetssalladen

Svårt att välja rätt vegobulle? Syre testar tio varumärken

Juliga desserter för alla sötsugna firare

En julbuffé med doft av curry, saffran, lingon och apelsin

Supersnabba jultallriken lindrar julstressen

God, grön, ärtig jul till alla sköna bönor

Veganska versioner av kända produkter präglar 2021

Kokböcker som förbättrar världen

Forskning och förädling för framtidens frosseri

Svenska ekologiska baljväxter i helt ny produktlinje

Två ingångar till växtbaserat kött

Veganska vinnare visar vägen

Kakdrottningen bjuder på härliga bakrecept med jultema

Karolinas böcker siktar mot kakstjärnorna

Produktnytt: Ingen ledighet i veganfabriken

Vegansk midsommar med somriga smaker – här är recepten

Han importerar rättvis choklad med segelbåt över Atlanten

Matigt och motigt på populära burgerkedjan

Jenny tipsar: När får man nog av veganska bakböcker?

Med passion för det genuina indiska köket

Vegansk produktkavalkad gör våren lite godare

Matig kvartalsrapport: 2021 har inte gjort veganerna besvikna

Jenny tipsar: När saken är vegobiff

En liten svart fågel med stora söta ambitioner

Mycket mycel mättar många magar

Syre testar 11 veganska burgare: Vilka varumärken ska man satsa på?

Ta vara på julresterna och skapa en god nyårsmeny

Supersnabba jultallriken finns i en butik nära dig

Baka kaka och koka riset – nu är det dags för desserterna till julhelgen

Med morötter och aubergine behövs inga laxar eller sillar

Årets bästa vegoprodukter: Potatissallad, tacos och semlor

Strax dags för kul jul och massor av gröna rätter i buffén

Julie skapar nyttig och trösterik mat

En vegetarisk slaktare och en brödig svampprodukt

Från mask till fermentering

Jenny tipsar: Lite jul, lite kul och lite mackor

Drömmiga fikastunder på Thereses kafé

Politiker sätter vego på agendan under en dag

Veg of Lund i nytt samarbete med kycklingproducent

Forskning inom vegansk mat får mångmiljonbelopp

Jenny tipsar: Mat i farten för stockholmarna

Han drivs av kärleken till hantverket

Jenny tipsar: Havre i margarin konkurrerar med palmoljan

Ny vegansk restaurang: ”Veganmat är för alla”

Lupinbönor visar vägen mot en mer hållbar matproduktion

Jenny tipsar: Fortsatt grön inspiration i butikerna

Kaffe och raw food är centralt på nya kaféet Oas

Jenny tipsar: En grön slaktare i egen programserie

Ett fönster som vetter mot vegodisken

Baka veganskt är lättare än någonsin

Jenny tipsar: Tacos med minskad klimatpåverkan

Tio års bakning har resulterat i en vegansk bakbibel

Ny artikelserie: Ärtan Bärta kompromissar inte

Höst betyder mys med varma soppor

Redaktörens favorit: Dumplings och ramen för den som har tid

Redaktörens favorit: Tacofredag med nya perspektiv

Redaktörens favorit: Grilla med korv, grönsaker och sallad

Redaktörens favorit: Ett grönt Österlen erbjuder ett varierat veganutbud

Redaktörens favorit: Östergötland levererar veganska mumsigheter

Redaktörens favorit: Pizza med färska kantareller

Redaktörens favorit: Curry och kokosmjölk varierar en klassisk linssoppa

Redaktörens favorit: Italienska klassiker på veganskt vis

En kakig sommarfest med färgglada bakverk

Smoothies levererar allt från grönkål till choklad

Mumsig midsommar med smaker från havet

Picknick i spenaten med ostiga biffar och mustig pizza

Jenny tipsar: Veganbutik, stroganoff och lupinbönor

Träning och pandemier på digital vegomässa

Han skapar nytt protein av mikroorganismer – och luft

Syres stora korvtest: Låg standard på veganska korvar

Jenny tipsar: Kakor i höst och chips på fredag

Skrymslet som vill få gäster att välja veganskt

Göteborgsbryggeri möter vegansk tårta i ny suröl

Jenny tipsar: På produktfronten alltid något nytt

"Att använda kosttillskott är inget nederlag som vegan"

Köttiga veganburgare väcker starka känslor