Energi · Mat med Jenny

Selina vill göra det lättare att laga veganskt

En av rätterna i kokboken är en gaji namul som bland annat är baserad på ångad aubergine.

Selina Hami har studerat internationella relationer, drivit cateringverksamhet och startat matprojekt i Syrien. Nu släpper hon den nya e-kokboken 10 veckor vegan.

Boken är helt gratis och bjuder på tre middagsrecept varje vecka, med inspiration från världens alla hörn. Chili sin carne, channa masala, bibimbap, székelykápozta, pannbiff med mos, spaghetti med färssås, kimchiramen, pad thai, shorbet adas och många andra rätter samsas i kokboken, vilket uppmuntrar till att testa både gamla och nya favoriter.

Förutom varmrätterna finnas också tio frukosttips med gröt, smörgåsar, yoghurt och smoothies. Syftet med e-kokboken är att göra det enklare för människor att hålla ihop vardagen. Boken rymmer inköpslistor och veckoplanering, med en mix av enklare och lite klurigare rätter.

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV