Aldrig har behovet av frihetlig grön journalistik varit större. Vi fortsätter därför nu att rekrytera fler medarbetare för bygget av en grön dagstidning som förmedlar nyheter, analyser och samhällsdebatt i både gamla och nya former. Vi söker er som vill vara med på denna resa, er som också tycker att världen behöver mer av frihetligt gröna tankar och journalistik. Vi söker dig som vill ha ett jobb som bidrar till en bättre värld, där du inte bara är ett kugghjul i konsumtionssamhället.

Vi erbjuder en kreativ miljö där du har stora möjligheter att påverka din egen, företagets och tidningarnas utveckling. En arbetsplats med mycket kompetenta, engagerade och trevliga medarbetare. En frihet att ofta kunna påverka arbetstiderna och jobba på distans flera dagar i veckan. Vi utlyser löpande flera tjänster, så håll koll i våra tidningar och webbsidor eller anmäl intresse enligt nedan.

Spontanansökningar inom webbutveckling

Vi välkomnar spontanansökningar inom webbutveckling från personer som har både stor webb- och tidningskompetens. Inte minst om du jobbat med planering och digitala strategier.  Skicka gärna ett mejl om du brinner för grön media, har varit med och byggt, utvecklat och planerat webbsidor för nyhetstidningar och har en stor och bred kompetens inom webb som du tror vi på Syre kan ha nytta av. Berätta då vad du ser att du kan bidra med och vad du gjort i tidningsvärlden inom webb. Skicka till kim.vagi@tidningensyre.se.

Tjänster som kommer utlysas senare under året

Kommunikationschef  för Mediehuset Grön Press. Du kommer jobba såväl praktiskt som strategiskt med Mediehusets kommunikation och hur vi syns samt utbilda, stödja och coacha dem som jobbar med sociala medier, nyhetsbrev och annat spridningsarbete på de olika tidningarnas redaktioner. I arbetet kommer också ingå att jobba med Patreon och annan fundraising för delfinansiering av olika projekt.

Projektledare, producent, programledare och reporter för TV och radio/podd.  Vår nästa stora mediesatsning kommer vara tv och podd/radio. För det kommer vi dels behöva en erfaren projektledare/producent dels programledare/reporter.

Eventprojektledare. Som en del i att ge plats för och nå ut med andra diskussioner än det som syns i samhället i stort är vårt mål att även börja jobba med utåtriktade event. För detta kommer vi behöva en projektledare. Mer info kommer när pandemin börjat lägga sig.

Tror du att någon av ovanstående tjänster skulle passa dig och vill ha information när den tjänsten utlyses, skicka ett mejl till intresseanmalan@tidningensyre.se. Skriv namnet på tjänsten, så som den är benämnd ovan, i ämnesraden (är du intresserad av flera, skriv samtliga i ämnesraden). För att få en bra sammansatt grupp välkomnar vi extra mycket intresseanmälan från dig som har en bakgrund i en annan del av världen. Observera att frågor om tjänsterna inte kommer att besvaras förrän de är utlysta.

Gemensamt för alla tjänster hos oss:
Lön:
Gemensam lön i företaget är 30 000 kr i månaden för heltid.
Anställningsform: Provanställning syftande till tillsvidareanställning.
Semester: 30 dagar per år.
Förmåner: Friskvård 3 600 kr/år. Personallunch varannan vecka när det inte är coronapandemi. Mobil och dator som får användas även privat.
Mångfald: För att få en bra sammansatt grupp ser vi gärna att du som söker har en bakgrund i en annan del av världen.
Kollektivavtal: Lokalt avtal med SJF.
Facklig kontaktperson:  Valdemar Möller (ordförande i lokala fackklubben), valdemar.moller@landetsfria.nu
Frågor: Mejla till Pauline Gyllengahm på rekrytering@tidningensyre.se.  Inga frågor besvaras på telefon eller i andra kanaler än mejl.


 

ANNONS