Om Syre

Syre är tidningen för de som vill förändra världen. Med vår spetskompetens inom djurrätt, miljö, basinkomst, integritetsfrågor och migration strävar vi efter att hitta unika perspektiv i vår rapportering och granskning av aktuella händelser. Genom det når vi ut till en aktiv och engagerad målgrupp som brinner för social och ekologisk hållbarhet. Tidningen kommer ut sex dagar i veckan digitalt tillsammans med en tryckt upplaga per vecka.

Vår målgrupp och räckvidd

  • 4500 aktiva prenumeranter av tidningen 15,000 digitala läsare i veckan
  • 24,000 följare på Facebook
  • Trogen och bred läsekrets
  • Engagerad och samhällsintresserad målgrupp som brinner för att vara en del av förändringen i samhället
  • Den primära prenumeranten av tidningen är i medelåldern och lever i storstadsområdena Digitalt når vi ut till en yngre målgrupp som tar del av vårt material genom länkar i sociala medier eller genom den digitala upplagan av tidningen

Syre Tidningar

Logga GLOBAL

Global kommer ut med två digitala nummer i veckan samt som pappersmagasin 8 gånger per år. Över 3400 prenumeranter av tidningen och 3700 prenumeranter av nyhetsbrevet Genom tidningens unika karaktär och spetskompetens når vi ut till en avgränsad målgrupp som har ett stort intresse för internationell nyhetsbevakning och globala samhällsfrågor.

Tidningen kommer ut digitalt två gånger i veckan och med ett pappersmagasin 8 gånger per år. 2600 aktiva prenumeranter av tidning och nyhetsbrev. Hög interaktion i nyhetsbrevet. Målgrupp som engagerar sig för praktisk omställning med djurrättsperspektiv och hållbar aktivism, och som fokuserar på att vi alla kan vara medskapare till den framtid vi vill se.

Kontakt

Vid frågor om annonsering eller för offerter kontakta:
Pauline Gyllengahm
Administrativ chef
070 225 02 90
pauline.gyllengahm@tidningensyre.se

ANNONS