Energi · Mat med Jenny

Vegoliv skriver om det veganska familjelivet

Ett nytt magasin har sett dagens ljus. Tidningen heter Vegoliv och handlar om allt som rör föräldrar med veganbarn. I tidningen, som är digital, presenteras tips på recept, kläder, sånger, näringslära och allt som kan tänkas vara relevant för livet som vegoförälder. Nästa nummer kommer ut 1 mars och ytterligare tre nummer väntar under året.

Årstidernas ekologiska matkasse expanderar i Halland

Företaget Årstiderna, som levererar ekologiska matkassar, expanderar. Nu kan boende i Varberg, Halmstad och Falkenberg få veganska matkassar levererade till dörren. Många företag slåss på matkassemarknaden, men intresset för ekologisk mat gör att Årstiderna står pall och kan utöka verksamheten. Satsningen på en vegansk kasse har också fallit väl ut och är en av företagets bäst säljande kassar. För den som är intresserad av veganska matkassar, finns också företaget Gröna kassen på marknaden, som innehåller minst 90 procent ekologiska varor.

Den som bor i Varberg, Halmstad och Falkenberg kan nu beställa en vegansk matkasse. Foto: Årstiderna

Risenta presenterar nyheter i produktserien Vegorätt

Risenta satsar ytterligare på sin produktserie Vegorätt. Nytt i hyllan är tomat- och basilikabullar, mexikanskt kryddade nuggets samt två varianter av mexikanskt kryddad färs – en het och en mildare. Vegorätt är en serie vegetariska mixer med en blandning av kikärtor, glutenfria mjölsorter och smakrik kryddning, som blandas ut med vatten och kan formas till bollar och biffar eller stekas som färs. Hela serien är också ekologisk.

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV