Radar

-gården

Fyra scener – oändligt med möjligheter

för dig som vill förändra världen

Syregården i Almedalen 2017 blev en ny succé, tillsammans med ett 20-tal organisationer hade vi 70 programpunkter under fyra dagar. När resten av Almedalen lyfte skapandet av nya arbeten så diskuterade vi varför vi överhuvudtaget arbetar. När SD spred sin propaganda så fokuserade vi på alla människors lika värde. Syregården på Södra Kyrkogatan 6 blev en plats att andas ut på, finna likasinnade, äta veganskt och en plats där civilsamhället fick det utrymme det förtjänar. En mötesplats för alla som vill förändra världen.

Du kan se några av alla seminarier på gården här: tidningensyre.se/Almedalen/ eller Svts sändning här: svt.se/ nyheter/svtforum/lydnad-eller-olydnad.

Inför 2018 märker vi ett ännu större intresse att vara på Syregården. Bokningar från freds-, solidaritets- och antirasistiska organisationer har redan börjat trilla in. Men det finns fortfarande stora möjligheter för organisationer att skapa sitt drömevenemang på gården. I sommar vill vi också ge fler små föreningar, nätverk och andra aktörer med hjärtat på det rätta stället möjlighet att delta. Därför ger vi mindre aktörer möjlighet att ha seminarier utan någon ekonomisk kostnad.

Vill er organisation eller verksamhet delta på Syregården 2018 eller veta mer vänta inte med att kontakta Katinka Richter på katinka.richter@tidningensyre.se.

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV