![Det finns färdiga dumplings att köpa i butik, men godast är att göra egna.](https://tidningensyre.se/wp-content/uploads/2019/06/d1208a99937bc5f27b73e4ad7ae7d118.jpg)
Ingredienser: 1 hackad rödlök 250 g finhackad tofu 250 g blandad finhackad favoritsvamp 250 g sojafärs olja sojasås outspädd lingondryck färdiga dumplingsark kimchi sojasås chilifrukt sesamfrön Gör så här:
Stek rödlök, tofu, svamp och färs i olja. Tillsätt några skvättar sojasås samt en liten förpackning lingondryck. Låta vätskan puttra in ordentligt. Lägg sedan 1–1,5 tsk av mixen på ett dumplingsark och knyt ihop. Ångkoka sedan i ca 10–12 min.
Serveras tillsammans med kimchi, sojasås med chili och rostade sesamfrön. Se upp för fisk i färdigköpt kimchi! Håll utkik efter en helt vegansk.