Energi

Syre Göteborg har en

2015 startade vi Sveriges första frihetliga gröna nyhetsmagasin. Ett magasin för alla som vill se ett demokratiskt, fritt, solidariskt och hållbart samhälle bortom tillväxtdogmer och arbetslinjen. För ett år sedan gick vi vidare och startade vår första lokala Syre, Syre Göteborg.

Nu tar vi nästa steg och startar Syre Stockholm!

Syre Stockholm är en tidning för alla stockholmare som vill förändra världen. En tidning med fokus på samma samhällsfrågor som Syre men utifrån ett lokalt stockholmsperspektiv.

Syre Stockholm kommer att ta upp vad som händer såväl globalt som i Sverige, men det absolut största fokuset kommer att ligga på Stockholm. Det är stockholmsk Ledare, Debatt, Radar, Zoom, Energi, kalendarium och mycket mer.

Syre Stockholm är den andra i en serie lokala frihetligt gröna Syre som kommer att starta de närmaste åren.

Hjälp oss gärna starta Syre Stockholm genom att tipsa alla dina Stockholmsvänner och/ eller ger bort en prova-påprenumeration.

Våra lokala tidningar fungerar lika bra själva som tillsammans med Syre. Är du mest intresserad av det lokala prenumererar du på din lokala Syre. Vill du helst läsa om det globala och inrikes väljer du Syre. Men vill du ha både lokalt och globalt så väljer du båda och får dem tillsammans på fredagar.