Syre Göteborg – två gånger i veckan

Nu börjar Syre Göteborg komma ut två gånger i veckan. Detta hade inte varit möjligt utan alla er. Alla ni som prenumererat, alla ni som kommit med tips på saker vi ska skriva om, ni som bidragit med texter, som spritt information om Syre Göteborg, givit bort prenumerationer, gett gåvor och så vidare. Alla ni har varit en viktig del i Syres Göteborgs framgång.

För den fördjupade diskussionen och rapporteringen är ett pappersmagasin inför helgen utmärkt. Men för de snabba lokala nyheterna och de snabba kommentarerna är en gång i veckan för glest. Därför startar vi en digital tisdagsutgivning av Syre Göteborg.

Det innebär att du precis som nu kommer att få Syre Göteborg på papper (eller digitalt) på fredagar och dessutom ett digitalt nummer på tisdagar.

Den digitala tisdagstidningen blir en unik mix av gammal hederlig nummerbaserad tidning och modern lättläst webbsida.

Två saker inför tisdagsutgivningen:

• Om du tisdag kväll inte har fått ett mejl med länk till det nya numret så har vi antingen fel eller ingen mejladress till dig. Mejla i så fall dina uppgifter till prenumeration@tidningensyre.se.

• Ni som redan är prenumeranter betalar inget extra för att få tisdagstidningen. Vet du någon som borde läsa Syre Göteborg, passa på att ge bort en prenumeration nu. På https://tidningensyre.se/gft kan du ge bort en månadsprenumeration.

Vi syns nu även på tisdagar Björn Danielsson

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV