Intro

Några artiklar från Syres fredagsnummer:

Det där blommor och bin-snacket, har det någonsin funkat?
Det skulle väl i så fall vara i sketchen med Gösta Ekmans Papphammar, när han står där och försöker rita sig ur ett pressat läge. Den som har sett den, brukar inte glömma det framträdandet. Och kanske känner en och annan av oss igen någon lärare som vi har haft genom åren? Någon som febrilt har försökt att få till undervisningen om sex och samlevnad men inte riktigt nått fram. RFSU, Riksförbundet för sexuell upplysning, har fattat läget för länge sen – lärare behöver lära sig prata med sina elever om sådant som sex, porr och skam.

Mindre kärnvapen som är lättare att använda – USA:s nya giv låter inte lovande. Kärnvapen förstör och förgör i olika storlekar.

Mikroskopiska ansiktsrörelser som registreras av en avatar. Vad får du för associationer? Något nytt spel för mobilen, kanske? Eller filmad science fiction-serie? Nej, verklighetens nya gränsvakter är här.

Slipp gräva efter kortet eller portmonnän. Nu räcker det med att visa ditt ansikte. Ja, det vill säga om du är med i ett pilotprojekt i Finland.

OK, surfa in och läs nu & ha en schysst helg!