Annons

Syregården i Almedalen 2019

Följ uppdateringarna om  Syregården  på Facebook.

Vi på Syre verkar varje dag för att syresätta samhällsdebatten och Almedalen är såklart inget undantag. Vid årets Syregården, den fjärde i ordningen, finns vi på Hamnplan 4. En mer central plats är svårt att hitta.

Har du en organisation eller ett företag som jobbar för en bättre värld? Då vet vi att Syregården är en plats du inte vill missa att vara en del av. Syregården är innergården för dig som vill diskutera miljö- och klimatfrågan, antirasism, mänskliga rättigheter, drogpolitik, djurrätt, veganism eller medborgarlön. Här minglar du med framstående politiker, organisationer som kämpar för en bättre värld, och andra tunga samhällsdebattörer. Vår gård är också en plats för att bara hänga, delta i workshops och seminarium, följa paneldebatter eller käka veganskt.

Vi lovar, ni vill inte missa möjligheten att vara en del av Syregården! Det finns fortfarande platser kvar för er som vill arrangera seminarium, mingel eller något annat. Kontakta: milva.jansson@tidningensyre.se för en chans att nå ut med era frågor till ett stort antal besökare som också vill syresätta samhällsdebatten!

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV