Energi · Syre Engangerar

Syre engagerar!

Syre är en toppentidning – med er gröna inriktning sticker ni ut bland andra nyhetsmagasin och ni lyfter viktiga frågor som inte andra lyfter. Jag känner förtroende för era skribenter och upplever att ni alltid levererar med kvalitet.

Lova

Energi

Kul med lite av varje på dessa sidor. Dock känner jag att det är för många sidor i månadsnumret. Avvara gärna några sidor till Radar och Zoom. Sen tycker jag att det är onödigt med ett helt uppslag åt innehållet i tisdagstidningen. Detta borde kunna avhandlas på en eller en halv sida.

Mårten

Bäst

Jag har kommit fram till att jag vill avsluta min prenumeration på tidningen Syre (….) Men egentligen tycker jag att tidningen är bäst – så ni ser mig nog säkert någon gång framöver.

Malin

Toapapper

Hmmm det lönar sig inte det är dyrare än toapapper

Karol

Hejar

Hejar på alla som jobbar för Syre på alla vis.

Maggan

Vänsterflum

Antirasistiskt och feministiskt låter som vänsterflum. Nått som man bara kastar ur sig för att visa att man tillhör den ”goda sidan”! (…) Landet Sverige är CO2 neutral, tom CO2 negativ då vi tar upp mer koldioxid än vi släpper ut. Så varför skall vi då betala skatt på drivmedel och transporter? Symbolpolitik utan någon som helst inverkan på miljön.

Christer

Vänsterblaska

Stina

Förändra

Det behövs nog lite mer än bara syre för att förändra Världen.

Ricke

Yngre

Jag uppskattar tidningens ambition och hoppas den kan hitta yngre läsare.

Marie Louise, 36

Kamp

Jag läser en bok: ”1793” tiden för Frihet Jämlikhet Broderskap. ”Syre” handlar om fortsättningen av dito!! Ja Upp till Kamp!

Helen

Zoomartikel

Bra med längre och fördjupande artiklar. Mer av sånt tack! I månadsnumret borde en extra zoomartikel få plats.

Mårten

Bästa

Tackar er för Sveriges absolut bästa tidning!

Åsa

Bäst

Jag har kommit fram till att jag vill avsluta min prenumeration på tidningen Syre (….) Men egentligen tycker jag att tidningen är bäst – så ni ser mig nog säkert någon gång framöver.

Malin

Motkraft

Ni behövs som motkraft i en i övrigt starkt höger media med noll miljö tänk och dåliga på antirasism.

Jan

Vänsterut

Den tidningen var inte så opartisk som jag skulle vilja att den var. Det var för mycket vänsterut än vad jag tycker är bra.

John

Syresatt

Ni gör väldigt mycket bra men jag hade en bild av tidningen som mer upplyftande och syresatt än vad den visade sig vara.

Robin

Estetisk

Er hemsida är estetisk och väl formgiven, varför kan inte tidningens omslag också vara det?

Åsa

Värd

En tidning som verkligen står på rätt sida! Verkligen värd att följa och på det viset också stödja!

Bengt-Åke