Glöd · Debatt

Elevkåren gör skillnad!

Vi är ett gäng som precis börjat gymnasiet. Precis som alla andra var vi mycket nervösa inför hur man skulle komma in i klassen och skaffa nya vänner. Oron försvann dock snabbt när vi möttes av ett otroligt varmt välkomnande av skolans elevkår.

Dom har sen vi började fixat en massa aktiviteter och evenemang som stärkt både skolan och klassens sammanhållning, och det märks att dom jobbar hårt för att alla ska trivas. En av anledningarna till att vi valde att söka till skolan var dessutom den välkomnande och mysiga känslan man fick när man kom och hälsade på, och detta är stort tack till elevkåren.

Vi skulle verkligen vilja tipsa alla andra skolor som kanske inte har en elevkår, eller har en där dom inte tar det på allvar, att göra det. Det gör verkligen stor skillnad för att göra dom nya elevernas start på gymnasiet så bra som möjligt.

Vi skulle vilja tacka Ingrid Segerstedts elevkår, som har fått oss att verkligen se fram emot dom kommande tre åren här på skolan, och vi hoppas att alla skolor kan ta efter dom!

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV