Energi · Syre engagerar

Syre engagerar!

Det är tur att det finns sådan som er som orkar och kan. Men … Vi har beslutat att stödja ETC ett tag. Vi hinner inte läsa allt.

Agneta

Medielöst

Jag återgår till nyhets- och medielöst liv, mer sinnesro på så vis 😉

Robin

Välgång

Har trivts med tidningen, men stödjer lite för många av er som gör en fantastisk insats för klimatet. Fortsatt lycka och välgång!

Tobias

Inte

Jag blir inte peppad av tidningen, tyvärr, även om en del är bra och roligt.

Marie-Louise

Lite

Endast tre sidor Radar per nummer är för lite. Jag vill veta mer om vad som händer i Sverige, Europa och världen. Inte ens i det extra tjocka månadsnumret ges mer utrymme åt nyheter.

Mårten

Hälsa

Jag hittar inte något fokus på det som är målet med alla de mycket viktiga områden som ni skriver om – Hälsa! Om vi inte har hälsa och lycka på lång sikt som ett tydligt mål för alla våra aktiviteter så kommer alla insatser ändå att bli betydelselösa.

Leif

Månadsmagasin

Tycker det är en jättetrevlig tidning och ett bra initiativ men jag hinner inte läsa just nu, de hamnar på hög (…) eventuellt återkommer jag längre fram eller om ni skaffar ett månadsmagasin.

Josef (som hade missat att det går att få våra tjocka månadsmagasin, som du nu håller ett ex av.)

Skitbra

GRATTIS till 100 nummer! Skitbra tidning! Tack!

Carolina om Syre Göteborg

Liberala

Nu har jag fått första numret. Det var verkligen inte alls bra så jag vill säga upp prenumerationen direkt. Tidningar med liberala skribenter och okritiska perspektiv finns det tillräckligt av – jag trodde ni var något annat!

Kajsa

Avtändande

Omslaget. Skulle ni kunna ha lite högre kvalité på bilden? Se exemplet med en kvinna med gult ansikte. Tyvärr så trist och avtändande att jag inte öppnade det numret.

Åsa

Upplysande

Vill tacka för en bra, upplysande och intressant tidning.

Per-Olof

Ojämn

Tidningen har varit intressant, om än ganska ojämn i sin kvalité/typ av frågor som behandlats.

Wilhelm

Älskar

Jag älskar er tidning.

Catarina

Välskriven

Syre är en välskriven tidning i bra format, tycker vi och läser den gärna vidare på fredagar.

Eva

Bra

Ni gör en bra tidning och jag önskar er lycka till!

Karin

Energi

Kul med lite av varje på dessa sidor. Dock känner jag att det är för många sidor i månadsnumret. Avvara gärna några sidor till Radar och Zoom.

Mårten

Hejar

Tack för en trevlig tidning! Jag hejar på er!

Kristín

Förutsägbart

Jag tycker inte att tidningen är dålig, men tyvärr inte heller tillräckligt bra för att jag vill vara prenumerant. Jag har absolut inte läst i detalj, men mycket av innehållet är förutsägbart. Även om tidningen har en egen tydligt uttalad politisk riktning, och jag har delar denna delvis men inte helt och hållet, så bör man också ge plats för kolumnister med andra uppfattningar.

Johan