Energi · Syre Engangerar

Syre engagerar!

Den uppblåstheten och oförmågan till självkritik gör det meningslöst med Syre.

Pontus

Karbonkopia

Tack Mattias Gönczi för att du påminde mig. Det var exakt den där typen av förutsägbara ”skita aldrig ner dina händer”-ledare som gjorde att jag storknade (av syrebrist) och slutade läsa Syre. De som kompromissar – dvs gör exakt det som behövs för att man ska kunna påverka – är ”toppstyrda, makthungriga och slutna”. Hade du bara lagt till ”elit” eller ”etablissemang” hade det ju varit en ren karbonkopia på SD:s retorik. Så svartvitt och billigt.

Magnus om Mattias Gönczis ledare Partiet som körde i diket

Microsoftvibbar

Jag tycker inte om hur man delar upp tidningen i delar för minimum 45 kr styck när alla delar tillsammans egentligen är en komplett tidning. Får lite Microsoftvibbar utav det upplägget, home, pro, ultimate uugh ...

Robin

Imponerande

Jag måste säga att det är ett imponerande arbete ni på redaktionen utför för att med ett kritiskt perspektiv täcka in så många områden både globalt och lokalt! Lycka till med det fortsatta arbetet.

Gunilla

Läsvärd

Så läsvärd tidning. Den syresätter verkligen livet.

Hild

Härlig

Hej Malin, läste din ”intervju” med Emma Goldman med intresse. Fantasi, kunskap om personen, inlevelse och gåvan att göra de inblandade personerna levande genom dialoger – som en biografisk roman i miniformat!

Härlig är denna serie med omöjliga intervjuer!

Sanni

Motpol

Jag tycker att Syre är jättebra och jätteviktig. En mycket viktig, seriös motpol till mainstreammedia.

Anders

Hatten

Det kanske bästa du skrivit. Hatten av.

Anders, om Lennart Fernströms ledare Vänsterns saknade klassperspektiv

Familjerådet

Jag är mycket nöjd med tidningens innehåll ... tack för den tiden ... men ... nu har vi i familjerådet beslutat att avsäga prenumerationen.

Leif

Fantastisk

Sen jag förminskade prenumerationen har jag inte läst tidningen. Den läggs på hög och glöms bort. Livet är så fullt av annat att det inte hinns med. Men tack i alla fall för en fantastisk tidning och all lycka på vägen!

Linn

Okunnigt

Jisses vad okunnigt.

Rikard Warlenius, ledamot för Vänsterpartiet i Stockholms kommunfullmäktige om Lennart Fernströms ledare Vänsterns saknade klassperspektiv

Underbar

Tack för en underbar tid och läsning. Joakim

Joakim

Arbetsmiljö

Skulle vilja se att ni skriver mer om arbetsmiljö och ”livet” på jobbet och om människors vardagsliv. Mer intervjuer med aktuella personer.

Johan

Bästa

Hej Syre. Vill bara säga att min hustru tycker Syre är den bästa tidningen. Hon frågar mig vilka som ligger bakom den. Vad ska jag svara?

Göran

Svar: Syre med systertidningar ges ut av Mediehuset Grönt som startades 2015. Mediehuset Grönt ägs av Lennart Fernström och tidningarna är helt fristående från alla partier, fackföreningar, religiösa samfund och andra organisationer.

Propagandablaska

Ännu en vänstergrön propagandablaska ...!

Johan

Vänsterrummet

Vi aktiva inom vänstern har ett ansvar att inte endast stirra oss blinda på ”denarbetande klassen”. Det finns ett enormt mörkertal inom prekariatet vilka jagoch många andra inom vänsterrörelsen uppfattar inte uppmärksammas eller taspå allvar av de verksamma i partitoppen. (…) Vi är i dag många som inte är in-kluderade i det offentliga vänsterrummet. Och så får det bara INTE fortsätta! Attkämpa för oss som fastnat i prekariatets fällor måste fästas högt upp på agendan.

Mattias om Lennart Fernströms ledare Vänsterns saknade klassperspektiv
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV