Energi · Syre Engangerar

Syre engagerar!

Bokform

Jag tycker att du borde samla ihop dina En syl i vädret-texter och ge ut dem (dom?) i bokform.

Ulla till Malin Bergendal

Nyskapande

OJ! Min pappa, som var grafiker, skulle bli salig om han sett trycket och papperskvaliteten! (Nu vandrar han på de saligas nejder i alla fall.) Tidningen känns väldigt nyskapande, med sin layout och pedagogik. Och med ett typsnitt som inte tröttade mina läströtta ögon …

Rolf om Syre Global

Snuttifierade

1. Nyheterna är snuttifierade. Jag behöver en djupare analys. Oftast läser jag samma uppgifter i andra medier i förväg. 2. Ni har fått för er att MP har majoritet i riksdagen och ska anklagas för allt det som övriga partier inte gör. 3. Papperstidningen kom inte på fredagen. Den digitala upplagan är snårig, det går inte att skilja mellan gamla och nya artiklar.

Siv

Alerta

Vi är mycket nöjda med tidningen och ert alerta och professionella arbetssätt. Däremot är det vi som inte är lika alerta vad gäller läsandet just nu, hinner helt enkelt inte med.

Toove

Viktig

En viktig röst i miljödebatten men med två krävande jobb och två tonårsbarn med mängder av aktiviteter hinner vi inte läsa tidningen som önskat utan den hamnar ofta direkt i pappersinsamlingen vilket inte är hållbart.

Sofia

Dunderröka

Tycker det blir väldigt ”oseriös haschvänster” när det får plats med legaliseringsartiklar utan nyansering. Absolut, bättre än alkohol, absolut mindre dödssiffror, hur ser det ut i staterna? Det är ju stor skillnad på en enkel utomhusodlad durban poison och BHO på critical mass från 1 000 W-lamporna. Kidsen sitter ju stenade utav helvete i staterna. När man talar brett om ”legalisering” undrar jag, legalisering av vad och hur sjutton kommer alla cannabisaktivister undan med att inte specificera detta. Shit vad jag har åkt på dunderröka i mina dagar. Totalt ”haschbergers syndrom”, kan knappt prata efter en liten joppe och mina nyktra polare drar sig undan. Efter 9 år av utforskning på ämnet hittade jag ett nytt driv än eftermiddagsrökat och kom loss från dessa unkna argument kring legalisering och nyanserade det med som tidigare nämnt, vad för något mer exakt ska legaliseras och släppas lös i samhället? Därför tar det emot när jag läser om legalisering i stora drag som att det vore en och samma drog.

Robin

MÅR ILLA

Hej, Autogiro nya tidens betalningssätt. MEN VAKNA UR ER TÖRNROSASÖMN, AUTOGIRO HAR FUNNITS I SVERIGE SEDAN 1967 OCH NI VET INGET MER ÄN DET SOM HAR HÄNT UNDER 2018! SAMT DE SAGOR NI SJÄLVA HITTAR PÅ. BEGRAV ER, JAG SKA INTE HA EN KOMMUNISTISK TIDNING SOM BARA HITTAR FEL I SAMHÄLLET OCH ÄR BLIND OCH DÖV FÖR VAD SOM HÄNDER I SVERIGE OCH UTOMLANDS. SÄND INGA MER SYRE TACK, JAG MÅR ILLA AV ATT SE TIDNINGEN.

Stig Wallin komunfullmäktigeledamot (MP) i Lerum, förstod inte riktigt ironin när vi sent omsider fick igång autogiro.

Dumma?

Nu förstår jag hur ni kan fylla två tidningar per vecka, med innehållet från en. Ni måste tro att läsarna är väldigt dumma och endast använder er tidning som blädderexemplar ! Det är ju bara jättestora fotografier som fyller tidningen! Ska ni fortsätta att producera en fototidning är jag inte intresserad av få den!

Per

Motpol

Jag tycker att Syre är jättebra och jätteviktig. En mycket viktig och seriös motpol till mainstream media.

Anders

Soporna

Trodde det skulle stå något annat än samma tugg som i alla andra tidningar. Det bästa jag kan göra för miljön är att ni inte skickar fler tidningar som går i soporna.

Kerstin

Arbetsmiljö

Skulle vilja se att ni skriver mer om arbetsmiljö och ”livet” på jobbet och om människors vardagsliv. Mer intervjuer med aktuella personer.

Mårten

Uppskattar

Uppskattar verkligen tidningen och hoppas ni sprider texterna på andra ställen oxå!

Viveca

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV