Annons

Nu startar vi Syre Global

Teckna din prenumeration nedan eller mejla till prenumeration@tidningensyre.

För tre år sedan startade vi Syre, Sveriges första frihetligt gröna samhällsmagasin och därefter har vi startat Syre Stockholm och Syre Göteborg. Nu går vi vidare med en Syre-tidning som riktar blicken ut över världen.

Syre Global rapporterar från alla världens hörn, gärna hörn som andra lämnar obevakade. Vi skriver om internationell storpolitik, livet i en by du inte visste fanns eller en storstad. Om allt från kämpande miljögrupper och lokala basinkomstförsök till ursprungsbefolkningars kamp.

Vi håller också koll på Sveriges roll i världen – svensk utrikes-, säkerhets-, migrations- och biståndspolitik och vår del i den globala miljöpolitiken. Hur vår regering agerar i Europarådet, EU, FN och andra internationella organ. Innebörden av internationella överenskommelser som Sverige ansluter sig till. Och hur svenska företag agerar ute i världen.

En snabb digital uppdatering får du varje måndag och torsdag i mejlen, på webben eller i vår app. 10 gånger per år får du även ett tjockt månadsmagasin med både överblick och fördjupning.

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV