Energi · Syre tipsar

Veganskt påskgodis med hallon och mango

Du behöver
• 2,5 dl havregryn
• 1 dl  riven kokos
• 0,5 dl mandelmjöl
• 2 msk lönnsirap
• 1 tsk vaniljpulver
• 1 dl hallon
• 1 dl mango
• 50 gram mörk choklad
• Pumpakärnor, sesamfrön eller kokos till garnering.

Gör så här:
Mixa havregryn, kokosflingor, mandelmjöl, lönnsirap och vaniljpulver. Dela upp den i två delar och lägg varje del i en skål. Mixa in hallon i den ena och mango i den andra.
Forma degen till figurer – hjärtan, rutor, blommor och blad, fåglar och ägg eller vad du vill.

Smält chokladen i ett vattenbad och doppa figurerna i den. Sedan kan du garnera med pumpakärnor, sesamfrön eller kokosflingor.

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV