Prenumerera

Logga in

Energi · Syre tipsar

Veganskt påskgodis med hallon och mango

Du behöver
• 2,5 dl havregryn
• 1 dl  riven kokos
• 0,5 dl mandelmjöl
• 2 msk lönnsirap
• 1 tsk vaniljpulver
• 1 dl hallon
• 1 dl mango
• 50 gram mörk choklad
• Pumpakärnor, sesamfrön eller kokos till garnering.

Gör så här:
Mixa havregryn, kokosflingor, mandelmjöl, lönnsirap och vaniljpulver. Dela upp den i två delar och lägg varje del i en skål. Mixa in hallon i den ena och mango i den andra.
Forma degen till figurer – hjärtan, rutor, blommor och blad, fåglar och ägg eller vad du vill.

Smält chokladen i ett vattenbad och doppa figurerna i den. Sedan kan du garnera med pumpakärnor, sesamfrön eller kokosflingor.

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Till Syre >>
Till Syre >>
Till Syre >>
Till Syre >>