Annons

Nu startar vi Syre Global

Teckna din prenumeration nedan eller på www.

För tre år sedan startade vi Syre, Sveriges första frihetligt gröna samhällsmagasin och därefter har vi startat Syre Stockholm och Syre Göteborg. Nu går vi vidare med en Syre-tidning som riktar blicken ut över världen.

Syre Global rapporterar från alla världens hörn, gärna hörn som andra lämnar obevakade. Vi skriver om internationell storpolitik, livet i en by du inte visste fanns eller en storstad. Om allt från kämpande miljögrupper och lokala basinkomstförsök till ursprungsbefolkningars kamp.

Vi håller också koll på Sveriges roll i världen – svensk utrikes-, säkerhets-, migrations- och biståndspolitik och vår del i den globala miljöpolitiken. Hur vår regering agerar i Europarådet, EU, FN och andra internationella organ. Innebörden av internationella överenskommelser som Sverige ansluter sig till. Och hur svenska företag agerar ute i världen.

En snabb digital uppdatering får du varje tisdag och fredag i mejlen, på webben eller i vår app. 10 gånger per år får du du sedan ett tjockt månadsmagasin med både överblick och fördjupning.

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV