Energi

Syre engagerar!


Skamligt
Tråkigt att han är så illa påläst om hur cannabis påverkar i synnerhet unga människor. Skamligt att en riksdagsledamot ska kunna lobba för en fråga han inte är kompetent att diskutera.

Kerstin om Anders Schröders Under ytan ”Cannabis på Systembolaget kan minska gängvåldet”.

Skamligt
H&M är det vidrigaste företaget som kommit från detta land. Skamligt är vad det är.

Daniel med anledning av vår artikel om att H&M backar om löftet att införa rimliga löner.

Fin
Tack för fin bild på omslaget av senaste Syre!

Catti

Förödande
Valdemar Möller föreslår i slutet av sin artikel att en bör styra debatten bort från frågan om främlingsfientlighet. Jag förstår resonemanget men menar att det är en farlig väg att välja. (…) 
Om inte de som står för inkludering engagerar sig i ett samtal med främlingsfientlighet kommer den bara att växa starkare. Jag tror inte debatt är rätt format för ett sådant samtal och här kanske håller jag med Valdemar Möller: undvik debatt om detta. Men gör inte misstaget att undvika dialog med nejrösten för det kan vara förödande. 

Bernard om ledaren ”Låt inte debatten kretsa runt SDs frågor”.

Snuskiga
Jag har slutat att gå och simma eftersom jag är trött på snuskiga kommentarer från män och har också varit med om att en man försökte titta in i min hytt när jag klädde av mig och en gång när jag satt i jacuzzin försökte en man ta på mig innanför bikinitrosan. Tråkigt!

Christina om debattartikeln ”Stöd kvinnors rätt att bada fredat”.

Snyggt
Hänvisar man till vetenskapliga belägg så kan det ju vara snyggt om det kommer med referenser till vilka studier man syftar på.

Christoffer om Malin Bergendals ledare 24/10.

Idiotiskt

Billy om Anders Schröders Under ytan ”Cannabis på Systembolaget kan minska gängvåldet”.

Sverige nästa, tack!

Jaana angående artikeln om att Italien förbjuder djur på cirkus.

Det var på tiden

Thomas om Zoomet ”Nya miljökrav – tunga motgångar för gruvbranschen”.

Indoktrinerade
THC försvinner ur kroppen kort efter att ruset är över. Det som däremot stannar kvar i kroppen lite längre är metaboliter/restprodukter av THC. Det finns ingen forskning som stöder att det skulle vara farligt. Tvärtom finns mycket erfarenhet av att THC i kombination med CBD lindrar många psykiska och fysiska åkommor. De som använder cannabis till missbruk är förstås inte ute efter de helade egenskaperna utan vill åt ruset THC ger. Håller man sig till ren cannabis och håller sig undan det ofta giftigt framställda haschet så är riskerna betydligt mindre/färre än alkohol och cigaretter.
Vi har alla blivit indoktrinerade att tro att cannabis är farligt. Vissa väljer att fortsätta tro på det medan andra väljer att forska mer om denna fantastiska växt.

Annika i diskussionen om Anders Schröders Under ytan

Bedrövligt
Bedrövligt okunnig om cannabis skadeverkningar och THC:s påverkan på hjärnan. Främsta argumentet var att legala droger hade allvarliga konsekvenser, som om det skulle göra cannabis mindre farligt. Pinsamt att vara så dåligt insatt! Var är faktakollen?

Kerstin apropå artikeln MP splittrade om cannabisutspel.

Sluta
Men lägg av. Fler demokrater ville ha Hillary, bara sluta. Hade fler velat ha Sanders hade dom röstat för det. Vad som var riggat var själva presidentvalet och det blev ju inte lättare av att Bernie hetsade sina sympatisörer mot Hillary med samma retorik som Trump istället för att kampanja mot Republikanerna 😠

Maria apropå artikeln om boken som hävdar att Demokraternas val var riggat.
Lördagspyssel hos barnfamilj
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV