Energi

Syre engagerar!


Var är Malin?
Tidningen är jättebra, men nu har det gått några veckor utan Malin Bergendals roliga korsord och utan En syl i vädret. Jag har jobbat med språk en stor del av mitt liv, och jag älskar att tidningen har sådana inslag OCKSÅ. Var är Malin Bergendal? Har hon semester, så är det bra. Har hon slutat, så blir jag riktigt ledsen. Jag har alltid sett fram mot och blivit lite extra glad över de språkliga artiklarna och korsorden. Ingen annan tidning har sådana korsord. 

Ulla, som vi kan lugna med att Malin bara har haft semester och nu är tillbaks liksom korsordet (och snart En syl i värdet)

Skolans förlust,
allmänhetens vinst.

Patrick om att Olof Klugman är ny medarbetare på Syre (Olof har jobbat 10 år som lärare).

Enögd
Fantastiskt hur enögd man kan vara i sitt tyckande! Och en ledare, om än skriven av någon med journalistkompetens, kräver ingen verklighetsförankring, det räcker med tyckande.

Carl om Lennart Fernströms ledare Bakom kosläppspropagandan

Gnälliga
Lycka till med allt i fortsättningen. Huvudskälet till att jag inte vill prenumerera längre är att jag finner Lennart Fernströms ledare så gnälliga och icke-konstruktiva.

Per

Upprördhet
Väldig upprördhet på sina ställen bland kobönder pga artikel i Syre. Det ligger en hel del i vad Fernström säger, men i vissa delar tycker jag att han har fel.

Hans om Lennart Fernströms ledare Bakom kosläppspropagandan.

Blind allmänhet
Tack Lennart för dessa dina tankar om kor och kosläpp!! Håller med till punkt och pricka!! Och jag undrar också över hur blind allmänheten är över det lidande vi utsätter kännande och upplevande medväsen för!! Hur kan vi tro att djur enbart kan få sitt existensberättigande genom att vara mat åt oss och att detta dessutom berättigar oss att utsätta dem för ett lidande som går bortom vett och sans!!!

Karin om Lennart Fernströms ledare Bakom kosläppspropagandan