Energi

Syre engagerar!


Tillgänglighet
Hejsan. Jag har funderat en hel del över er tidning. Jag har i omgångar prenumererat på den men har valt att sluta eftersom jag tyvärr aldrig lyckas tillgodogöra mig dess innehåll.
Detta pga min dyslexi.
Så jag kom just på en sak som kanske kunde förändra detta.
En podcast eller en inspelad tidning. Radionyheter skulle man väl egentligen kunna säga.
Att släppa tidningen i ett inläst format så att folk kan lyssna på den när de cyklar till jobbet eller är på gymmet.
Kanske rent av en app där man kan gå in och lyssna på de artiklar som tilltalar en? Den skulle man ju kunna prenumerera på också så att ni får intäkter.
Detta är bara tips fast också lite av en önskan. Tillgängligheten för människor med funktionshinder som hindrar dem från att läsa – de borde också få ta del av samhällsdebatten. Vi tillåts ju att rösta, så det kan inte skada att hålla oss à jour.
Christoffer

Svar:
Självklart vill vi vara tillgängliga för så många som möjligt och en taltidning kommer finnas inom kort.

Älskar Syre
För det första vill jag säga att jag älskar Syre och tycker det är en härlig tidning. Sedan skulle jag också vilja säga att jag ändrat min adress.

Linnéa

Smusslas
Word sister! Det smusslas från alla håll och kanter mot att vilja se den nya verkligheten som den är.

Martin om Hannah Lemoines krönika ”Klassen som lever med telefonen under kudden”

Extrema
Att sådana här artiklar ens ska behöva skrivas. Men det visar väl hur bra SD lyckats med att få sig själva att framstå som ”inte ett dugg mer extrema än vänstern”.

Anders om Malins ledare ”Antirasister värnar liv”

Vänsterterrorism
Vänsterns eviga narcissism. Sluta relativisera och romantisera vänstervåld. Har 70- och 80-talens vänsterterrorism redan glömts bort?

Björn om Malins ledare ”Antirasister värnar liv”

Polariserande dravel
Skall väl egentligen inte dela sådant här polariserande dravel, men jag vill uppmärksamma att dessa Gönczis genom åren blivit mycket väl informerade om sakernas egentliga ordning, men bortser självfallet från det då de har en helt annan agenda.
Själv anser jag det vara horribelt att ha ett finansiellt parasitsystem som kräver att bomba fram nya skuldslavar till andra skuldmättade geografiska jurisdiktioner som t.ex. Zverige. Kan också anse att det är osmakligt att inte zooma ut utan slå mynt av att denna vidriga horribla människohandeln skall fortsätta genom att närsynt bortse från orsaken och vårt gemensamma problem. Men visst, tanken är väl att Gönczi skall påskina att detta större vet han ingenting om…

Tom om Mattias Gönczis ledare ”En nattsvart partiledardebatt”

Tända i spisen
Tack SYRE för det nya pappret! Det är mycket bättre att tända i spisen med än det gamla blanka. Om ni fortsätter med det skall jag förnya min prenumeration!

Folke

Lura kritiker
Hej! Jag är prenumerant hos er och såg att ni gjorde tummen upp för den nya lagen om förlängt uppehållstillstånd för asylsökande som studerar i gymnasiet. För många av oss som är insatta i problematiken kring den hemska behandlingen av de asylsökande som kallas ”ensamkommande” är det klart att det här mest är en pappersprodukt och ett sätt att lura kritiker till tystnad. Läs gärna mer om detta hos FARR, Flyktinggruppernas riksråd. De har betydligt större kunskap och trovärdighet i den här frågan än politikerna från S och MP.
Ni hittar mer på den här länken: www.farr.se/sv/lag-a-praxis/aktuellt/1453-uppehallstillstand-foer-gymnasister-hur-funkar-det#fragor.

Torun

Dessa ideologier
Ni skojar?! Är det inte redan dessa ideologier som styr 99,9% av all media?!
Nu måste jag köpa en prenumeration på Fria tider för att skapa lite motpol, tack för tipset.

Pontus