Energi – Mat med Jenny

Jenny tipsar: Chips på linser

Estrella har inte legat i framkant när det kommer till veganska chips, men nu lanseras linschips med smak av Sourcream & onion. De presenteras som lite lättare chips, med 40 procent mindre fett än vanliga potatischips. Från och med denna vecka ska chipsen finnas ute i butik.

– Det känns väldigt spännande att lansera en så unik produkt på marknaden. Förutom att den är fantastiskt god så har den många andra fördelar med mindre fett och hög proteinhalt. En produkt med hög potential helt enkelt, säger Karin Isaksson, produktchef på Estrella.

Food for progress utökar sortimentet av Oumph!. Foto: Food for progress

Salta och rökiga sojabitar

Food for progress lanserar två nya varianter i sin produktserie Oumph!. Den ena har vi redan berättat om i Syre: Bibim Oumph! med inspiration från det koreanska köket. Den andra produkten är Salt & smoky. Förhoppningen från Food for Progress är att Salt & smoky ska få en självklar plats både på hotellens och konsumenternas bruncher och frukostbord. Senare i vår lanseras ännu en ny Oumph!-produkt: Tarragon & lemon.


Nummer 133 fre 27/1-17

Ladda ner PDF Fler nummer

Innehåll

Nummer 133

fre 27/1-17 Fler nummer