Energi

Syre engagerar


Tog en provprenumeration på denna tidning och kände mig som Svarte Petter. Allt som jag dagligen gör och tänker visade sig vara fel. Dessutom fick jag en känsla av att det berodde på mig att isbjörnarnsas is smälter. När provprenumerationen gick mot sitt slut, ringde en käck man för tidningens räkning och frågade om jag ville ta en tillsvidareprenumeration.
Nej, Tack! Svarade jag vänligt med gråten i halsen. Jag kanske överlever om jag INTE läser Syre….

Dan

På framsidan av tidningen står devisen ”För dej som vill förändra. Jag bestämde mej tidigt för att ge tidningen en chans, det lät som ett intressant projekt. Jag är en transformatör, en som vill se ett annat samhälle. /…/ För att hämta kraft och inspiration i mitt liv och min kreativitet behöver jag läsa om andra som tänker klart, som räknar med människans inneboende möjligheter. En tidning som prioriterar enligt sin devis.
Undrar om inte er devis platsar bättre på etc:s framsida? Nej, för de lever den, ni levererar inte tyvärr.

Leif-Harald

Väldigt bra rekrytering!

Anders om att Isobel Hadley-Kamptz är ny krönikör på Syre.

Jag fick en abonnemangsavi för någon/ett par veckor sedan. Jag förstod inte att det var en påminnelse, förlåt. Kanske var den lite luddigt utformad, kanske läste jag bara det fina personliga/handskrivna meddelandet med ett hjärta i hörnet. Hursomhelst. Nu är den betald. Och jag ser framemot att läsa nästa nummer av eran briljanta tidning!

Fredrik

Jag har följt er sedan januari 2016 och läst varje nummer från den första till den sista sidan. Jag har fått en inblick i ett tänkande, som är främmande för mig. Jag kan inte acceptera drogliberalismen. Ett samhälle med fri tillgång till droger skulle leda många människor in i döden redan i 25-30-årsåldern.

Peter

Jag säger upp tidningen av olika skäl, dels har jag just blivit arbetslös och min ekonomi är minst sagt knaper.
Dels tycker jag att tidningen inte är snyggt layoutad.

Erica

Kommer mer & mer om hur tarmfloran påverkar oss. Många med ADHD som även råkat ut för Colostridum och som fått en bajstransplantation har även fått tillbaka sin sinnesjämvikt. I ett tungt upptagningsområde i USA fick uppemot 30 % av barnen ritalin. Man letade efter tänkta orsaker och fann att de sällan eller aldrig äter grönsaker. Ni visar en total okunskap med er artikel.

Jonny om Malin Bergendals ledare om adhd och autism i Syre #81
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV