Energi

Syre engagerar

Syre - Nyheter på riktigt!

Carina

Jag var där, lyssnade på ett intressant föredrag (hann inte med fler, är mycket tacksam för möjligheten att lyssna på dem i efterhand) och köpte lite mat. och tog en provprenumeration.
För att vara första gången så gjorde Syre ett lysande jobb tycker jag. Visst fanns det en del tekniska missar men helheten var positiv. Hoppas att ni kommer tillbaka!

Kristina om Syres tält i Almedalen

Kanonbra genomförande! Stort tack!

Madeleine om Syres tält i Almedalen

Jag har läst er tidning sen starten och ibland blivit glad, ibland blivit sur, ibland arg och ibland ledsen, men nästan alltid berörd av reportagen som jag uppskattat. Men nu vill jag efter att ha läst ledaren ”Eliten stärker de bruna” från Lennart Fernström i senaste numret säga upp min prenumeration.

Robert

Jag har sedan början av 70-talet drivit frågor om ekologisk odling och djurhållning och KRAV-märkning. Jag menar att människan är ett djur som lever i samspel med andra djur och med naturen i övrigt. Vi är födda till allätare och på våra breddgrader behöver vi äta en del animalier, om vi ska vara oberoende av importerade livsmedel. Det småskaliga jordbruket med mjölkkor som lever av naturbete har under mycket lång tid skapat biotoper med en enastående biologisk mångfald. Den håller nu på att försvinna i rask takt. Betesmarkerna ersätts med ytterligt artfattiga gran- och tallplantager. Veganernas lättsinniga, okunniga inställning skrämmer mig.

Ylva

Tidningen innehåller mycket kritik mot MPs ledning och riksdagsgrupp, vilket är bra. Det är journalisters uppgift att granska makthavare på djupet så som vanliga medborgare och medlemmar inte har möjlighet att göra. Men problemet blir att kritiken är osaklig och ogrundad. Med ganska lite efterforskningar kunde man framföra en korrekt bild. Att ni inte väljer att göra detta, utan istället kritisera på sandlådenivå om och om igen är den huvudsakliga anledningen till att jag inte är intresserad av tidningen längre. Jag kan inte lita på att era granskningar av andra saker är seriöst gjorda, och då behöver jag inte detta.

Helena

Angrip systemfelen istället. Ett monetärt finansierat system där staten och endast staten får tillverka Alla former av pengar. Basinkomst är bara flum!

Jonny om Syres temadag om basinkomst i Almedan
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV