Energi

Syre engagerar!


Härmed säger jag upp min prenumeration. Det har varit intressant att läsa tidningen. Den innehåller en hel del som man inte kan läsa i andra tidskrifter eller tidningar. Bilderna är fantastiskt bra. Men jag är less på den ensidiga veganska inriktningen. Jag är lika mycket motståndare till industriella djuruppfödning som veganer och aktiva i Djurens Rätt, men jag anser att det finns en god djurhållning som det gäller att värna om. Jag har besökt grisfabriker, äggfabriker och slakterier i flera länder. Jag har sett förfärliga saker. I hela mitt vuxna liv har jag varit noga med att köpa kött bara direkt från bönder och jägare, som jag vet behandlat djuren väl. Det finns bra gårdsslakterier.

Ylva

tack för en innehållsrik tidning

Gunni

Intressanta funderingar av Maria Wetterstrand, fd språkrör för mp.

Owen om Marias krönika i nr 71 av Syre

Historiskt korrumperad lögnare!!!!

Ulla om artikeln som berättar att Hillary Clinton blir Demokraternas representant.

Hej och tack för en ny bra tidning!

Anna

När min prenumeration går ut är jag klar med denna tidning, det räcker nu. Fernströms ”korståg ” mot Miljöpartiet får nån annan betala för, inte jag.

Kenta

Tack, för en tidning som tar upp mycket av det som är viktigt för oss här på jorden.
Jag har följt tidningen sedan starten. Sedan innan starten har jag varit medlem i Partiet Enhet. Därför har jag alltsedan dess eftersökt reportage, länkar mm till Enhet.
Ni skriver om basinkomst i nästan varje nummer, Enhet är det parti som mig veterligen längst har förespråkat basinkomst.

Pernilla