Energi

Syre engagerar


Jättebra! Sätter nog ord på många av våras känslor som ser oss som gröna utifrån ideologi mer än parti. För mig har mp hamnat på näst sista platsen, enkom slaget av det bruna sd just nu. Och det mest beroende på den bruna ideologin och historien, politiskt driver ju mp sd-politik. Är det något annat parti som så tydligt legitimerat mobbing som mp iom ”alla utom jenny får vara med”?

Ulrika angående Lennart Fernströms ledare efter MP kongressen

Det är väldigt svårt att läsa SGs serierutor. Smått o bokstäverna hoppar upp o ner.
Charmigt? Inte ett dugg, man blir bara irriterad o orkar inte läsa färdigt. Alltså når hon inte ut m sitt budskap.

Annika

Är för övrigt mycket nöjd med tidningens innehåll!!! 🙂

Johanna

Vill bara tacka Rikard Rehnbergh för den fina artikeln om Lao Zi. Tao (frihet, altruism, anarki) stämmer väl med Syres själ. Ni behövs verkligen, som en motpol till all Konfutze (regler, påbud, lydnad). En frihetlig vänster, som det stod i ledaren.

Erik

tack för ledaren i senaste numret av Syre, som jag f ö prenumererar på sedan starten 🙂 . Jättebra att du skriver som du gör om detta drev. Och det blev inte bättre senare i veckan.

Görrel om Lennart Fernströms ledare om mediedrevet mot MP

Tycker den [Syre] är bra, men den passar inte mig. Är för gammal o kan det mesta redan. Har varit opinionsbildare o politiker i hela mitt vuxna liv o 20 år före min tid.
Men lycka till!

Lena

Tack för ännu ett roligt kryss! De förgyller vårt liv!

Sofia och Nils

Nja, Gelände betyder landskap/mark/terräng. Elände på tyska heter Elend.

Ove om vår översättning av ”Ende Gelände”

Påsken är den högtid då många djur uppmärksammas. Lammet är heligt hönan skall vara happy och helgas. The bunny kan vara en liten försökskanin som behöver uppmärksamhet. Att då skippa påskpyntet är att ta ifrån djur äran de förtjänar. Armani säger att detta går att framställa på syntetisk väg. Ta hellre den vägen. Kräppapper är säkert fint men HÖNAN SKALL HELGAS. Kycklingen tror jag dessutom är en solsymbol. Tack för artikeln om glada lamm och gryningsgudinnan

Mia