Energi

Syre engagerar!


Tack för den
bästa tidningen!

Karin

Sossar. Överförmynderi. Sverige.
Få saker gör mig så förbannad som när någon jävla bässervisser ska besluta om vad som är ”värdigt” för någon annan. Om någon vill tälta istället för att bo på flyktingförläggning, för helvete låt dem!!! ARGH!!!
Hela den här idiotin med att vi bränner miljarder på att administrera och påtvinga flyktingarna boende, mat och kläder är ju idioti. Ska vi hjälpa de som kommer hit, ge dem en rimlig månadspeng och låt dem fixa boende, mat och kläder själva. De få som inte kan det (tro mig, det är förbannat driftiga människor som tagit sig runt halva jorden hit) kan den där administrationen och centralt beslutandet fixa med.

Lilleman, apropå Lennart Fernströms ledare om S försök att tvinga flyktingar kvar på flyktingförlägningarna

Hur kan religion = plikt, vördnad, vara en progressiv kraft? Givetvis för makten! Obama ”Gud bevare Amerika” och Putin kysser Guds ställföreträdare.

Hans om Jerker Janssons krönika om islam i Syre #51

Artikeln om Wiking Mineral var väl en av de bättre. Men, att ringa bergstaten, länsstyrelser och kommunalråd och fråga om vad de tycker om att ”högerextremister” vill inleda gruvdrift är ju inte smartare än att ringa till den lokala ICA-handlaren och fråga om de tänker stoppa ”högerextrema” från att handla där. Men, jag vet ju att ni bara skrivit av vad tönten på Sveriges Radio skrivit. Det är rätt så intressant att medan åtskilliga tidningar gång på gång skriver smädesartiklar om Wiking Mineral, ett bolag som mycket riktigt inte ens startat gruvdrift, så går de riktiga miljöbovarna under radarn. Bara för att de inte hade någon med ”högerextrema” åsikter i sin närhet. Låt oss kalla det ödets ironi.

Daniel (utesluten exsverigedemokrat med egna kopplingar till Wiking) om reportaget om nazister i gruvbranschen i #54

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV