Energi – Mat med Jenny

Pinchos vidgar vyerna från årsskiftet

Tapaskedjan Pinchos finns i 27 städer runt om i landet och fler ska det bli. Pinchos expanderar konstant och så gör även menyn. Efter önskemål från kunderna satsar Pinchos nu på ett större veganutbud.

– Pinchos matkoncept bygger i grund och botten på en salig blandning, med visionen att kunna erbjuda alla något, oavsett storlek på plånbok, livsstil eller smak. När det kommer till veganska alternativ har vi hitintills brustit och därför väljer vi nu att göra en satsning på detta, säger Caisa Lintunen, kommunikatör på Pinchos.

I dagsläget finns en vegansk burgare med Pulled Oumph! på många av restaurangerna, men från årsskiftet blir den standard i hela landet. Rätterna kan i övrigt skilja sig åt beroende på restaurang, men tanken är att det alltid ska finnas minst fyra veganska rätter på menyn.


Nummer 121 fre 16/12-16

Ladda ner PDF Fler nummer

Innehåll

Nummer 121

fre 16/12-16 Fler nummer