Energi

Syre engagerar!


Tidningen är för mycket av negativitet mot oliktänkande vilket jag inte gillar och att inte vara vegan är inget brottsligt utan ett medvetet val som jägare och samlare. Vi behöver våra kor som betar på våra ängar för att bevara att öppet landskap. Vi ska också vara medvetna om att alla är vi olika och har olika behov, försökte själv att leva på enbart grönsaker, nötter och frön och rotfrukter samt frukt men jag mådde inte bra och jag kände mig svag och hade hela tiden huvudvärk. Bestämde mig då för att införa gräsbeteskött, vildfångad fisk samt ekohöns samt smör i mina måltider och effekten dröjde inte länge, jag fick åter kraft och huvudvärken försvann. Så vi är alla olika, vill man vara vegan ja då är man det, men det är inget som man ska påtvinga andra att välja och att påstå att det är det enda rätta ……. !!!

Annelie

Hur kan ni publicera artiklar från djurtjuven smedjeback. Den som någon gång haft djur förstår nog att han inte har ”fritagit” djuren utan snarare rövat bort för egen vinning (…) Han är dömd.

Ingela

Det som gör Syre värdefullt för mig är Ledaren och Glöd på baksidan, de stora bakgrundsreportager samt sådant som opinionen/panelfrågor. Jag fruktar att det i längden inte räcker för mig att känna att Syre verkligen ”behövs”. Jag märker att era expansionsplaner verkar lite bortom världen för mig, som arrogant, storstadsinriktad, ”ja vi vill ännu mer” i ett läge där ni verkar fylla upp era sidor på riksutgåvan med bild, teckningar och hänvisningar till kommande artikel. Nej, inte så här!

Annette

Jag är lite skeptisk till Syre efter en dröm jag hade, i vilken redaktionen drygade ut intäkterna genom att ha djurdagis för områdets alla konstiga husdjur. T.ex. så träffade jag på Malin som rastade en känguru i koppel under lunchrasten. Hur rimmar det med dom uppskruvade djurrättsambitionerna på ledarsidan?

Harald

Detta var det dummaste jag läst på länge!

Cecilia om Lennart Ferrnströms ledare som kritiserade återinförandet av lumpen.

Basinkomstfrågan driver ni bra, men vilket LIV kommer vi att kunna få då? Vem vågar ge oss NYA framtidsbilder på hur fantastiskt bra det kan bli?
Vågar ni inte? Fegar ni ur när det gäller?

Leif-Harald

Uppskattar verkligen tidningen på många sätt, men vänder mig mot de drogliberala artiklarna, varför jag väljer att avsluta min prenumeration.

Lotta