Annons

Syre växer och behöver fler medarbetare

Vill du vara med i bygget av Sveriges största gröna medieföretag?

Aldrig har behovet av frihetlig grön journalistik varit större. Därför växlar vi nu upp ytterligare i bygget av ett grönt mediehus som förmedlar nyheter, analyser och samhällsdebatt i både gamla och nya former. Under 2019 kommer vi att starta nya fördjupande pappersmagasin, men framför allt göra digitala satsningar.

Vi söker därför er som vill vara med på denna resa, ni som också tycker att världen behöver mer av frihetligt gröna tankar och journalistik. Som vill ha ett jobb som bidrar till en bättre värld, där du inte bara är ett kugghjul i konsumtionssamhället.

Vi erbjuder en kreativ miljö där du har stora möjligheter att både påverka din egen och företagets utveckling. En arbetsplats med god stämning och mycket kompetenta och trivsamma medarbetare. En frihet att själv påverka arbetstider och även flera dagar i veckan kunna jobba på distans. Under närmaste året kommer vi utlysa flera tjänster, så håll koll i våra tidningar, på https://tidningensyre.se eller anmäl intresse enligt nedan.