I drygt fyra år har de blodiga striderna pågått i östra Ukraina mellan regeringsstyrkor och proryska separatister.
Nu ska en ny samtalsrunda hållas för att försöka få fart i den skadskjutna fredsprocessen.
UKRAINA – Under de senaste veckorna, i diskussioner med utrikesministrarna från Ukraina, Frankrike och Ryssland, har vi siktat på att organisera ett nytt möte, säger Tysklands utrikesminister Heiko Maas.
Den 11 juni ska utrikesministrarna från de fyra länderna träffas i Berlin för att försöka få fart på processen igen.
Striderna har pågått sedan våren 2014, efter att Ryssland hade annekterat den ukrainska Krimhalvön. Konflikten har krävt över 10 000 människors liv, skadat ännu fler och drivit många på flykt.
I februari 2015 slöt de fyra länderna den så kallade Minsköverenskommelsen, en fredsplan som bedömare anser att varken Ryssland eller Ukraina har levt upp till.
Frankrikes utrikesminister Jean-Yves Le Drian sade i veckan att president Emmanuel Macron och Rysslands president Vladimir Putin under sitt möte i S:t Petersburg nyligen enats om behovet av att blåsa nytt liv i processen.
Ukraina och landets västliga allierade anklagar Ryssland för att både materiellt och personellt stödja separatisterna, vilket Moskva nekar till.
Uppgörelsen i Minsk
Rysslands president Vladimir Putin, Ukrainas president Petro Porosjenko, Frankrikes dåvarande president Francois Hollande och Tysklands förbundskansler Angela Merkel möttes i februari 2015 i Vitrysslands huvudstad Minsk. De förhandlade där fram en uppgörelse för vapenstillestånd i östra Ukraina. Värd för mötet var den vitryske ledaren Aleksandr Lukasjenko.
Uppgörelsen kallas för Minsk 2, och manar till vapenvila i konflikten samt en rad politiska, ekonomiska och sociala åtgärder för att göra slut på konflikten i östra Ukraina. Bland annat ska båda parter dra tillbaka tyngre vapen, som robotar, och släppa fångar. En annan del var att lokala val ska hållas i östra Ukraina.