Prenumerera

Logga in

Energi · Mat med Jenny

Växtbaserade nyheter i kyl och frys

Varumärket Oumph fortsätter att spotta ur sig nyheter. Syre har rapporterat om nya burgaren, men fler produkter har nu nått frysdisken. Den ena heter Sticky smokehouse och är kladdiga ribs-liknande filéer täckta i en rökig BBQ-sås. Och den andra är rätt och slätt Oumph första färs.

Nytt är också samarbetet med ICA som lanserar färdiga lunchlådor i smakerna Pasta Arrabiata, Morrocan Tagine, Tikka Masala samt Korean Noodles. ICA har också utlovat 50 nya växtbaserade produkter 2019 och näst på tur hittas bland annat varor som vitkålspuckar, bönbollar, vegofiléer, nuggets och burgare i olika smaker.

Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV