I fredsrörelsen är reaktionerna avvaktande efter toppmötet mellan USA och Nordkorea.
Att USA och Nordkorea samtalar istället för att hota varandra med kärnvapen välkomnas i fredsrörelsen. Men att överenskommelsen mellan president Trump och Nordkoreas högsta ledare Kim Jong Un garanterar goda relationer mellan länderna framöver är det få som tror.
– Trump har en historia av att lämna ingångna avtal. Det borgar inte för diplomatiska förbindelser, säger Malin Nilsson, generalsekreterare för Internationella kvinnoförbundet för fred och frihet (IKFF).
Hon tycker också det finns skäl att påminna om hur den nordkoreanska regimen behandlar sina egna medborgare.
– Med den mediecirkus som varit de senaste dagarna är det lätt att glömma att Nordkorea är en brutal diktatur oavsett sina kärnvapen, säger Malin Nilsson.
IKFF är en av de organisationer som arbetat för det internationella förbud mot kärnvapen som 122 länder röstade igenom i FN förra sommaren. Att förverkliga det är nu IKFF:s fokus.
– Vi är övertygade om att total och hållbar kärnvapennedrustning av Koreahalvön bara kan uppnås genom en process som grundar sig i internationell rätt. Därför fortsätter vi att uppmuntra alla stater att signera och ratificera FN:s konvention, säger Malin Nilsson.