Efter månader av politisk turbulens gör sig Sydkorea redo för presidentval. För väljarna är plånboksfrågor viktigast medan omvärlden intresserar sig för relationerna med USA och Nordkorea.
En fientligt inställd granne med kärnvapen. Osäkerhet kring en viktig allierad där en ny president med oklar agenda har tagit över. Långsam tillväxt och ökande arbetslöshet. För segraren i tisdagens presidentval råder ingen brist på brännande frågor.
Sydkorea har månader av politisk oro bakom sig. I takt med att en korruptionsskandal nystades upp gick miljontals människor ut och krävde presidentens avgång. Park Geun-Hye sitter numera frihetsberövad i väntan på rättegång.
Och även om folkets krav på förändring tillgodoses i valet av president kommer den nya ledaren att behöva brottas med samma frågor som bidrog till missnöjet över Parks regering. För de sydkoreanska väljarna är ekonomi den viktigaste valfrågan medan omvärlden snarare håller ett öga på utvecklingen i relationerna med Nordkorea.
Moon Jae-In, som väntas bli landets nye president, säger sig inte vilja ha några närmare band med Pyongyang utan betonar snarare vikten av en god relation med Washington.
– Jag tror att president Trump är mer förnuftig än vad han uppfattas som i allmänhet, sade Moon Jae-In nyligen.
Och trots ett allt mer högljutt Nordkorea har den sydkoreanska valkampanjen kommit att kretsa mycket kring hur kandidaterna förhåller sig till just Donald Trump. Den amerikanske presidenten har gjort flera motsägelsefulla uttalanden som skakat Sydkoreas 60-åriga allians med Washington.
USAs regering ska bland annat se över ett frihandelsavtal mellan länderna och Trump har föreslagit att Sydkorea ska betala för det robotförsvarssystem som USA flyttat till landet, vilket går emot tidigare överenskommelser.
Trump har också sagt att det vore ”en ära” att träffa Nordkoreas diktator Kim Jong-Un.
Skandalen i Sydkorea