Prenumerera

Logga in

Energi · Kan själv

Ladda för vintern med torkad frukt och grönsaker

Äppelringar på tork.

Har du svårt att veta vad du ska göra med alla grönsaker du odlat, eller alla bär och svamp som du har plockat? Är frysen och kylen redan fullpackade? Ett smart alternativ är att torka, maten håller längre samtidigt som volymen minskar – dessutom kan det vara energieffektivt!

Tack för att du läser – så här läser du vidare!

Har du redan ett konto?

Skapa gratiskonto

Du kan fortsätta läsa genom att skapa ett gratiskonto

  • Läsa tre artiklar i veckan
  • Tillgång till hela vårt arkiv gratis
  • Möjlighet att välja bland våra 15 olika nyhetsbrev

Bli prenumerant

För 249 kr i månaden stödjer du vår utgivning och får tillgång till allt.

  • Alla artiklar och nyheter på webben
  • Löpande nyhetspublicering varje dag
  • Pappersmagasin 15 gånger om året
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Till Syre >>
Till Syre >>
Till Syre >>
Till Syre >>