Prenumerera

Logga in

Radar · Inrikes

Storkök vanligaste platsen för matförgiftningar

Grönsaker och sammansatta rätter som sushi och smörgåstårta var vanliga orsaker till matförgiftningar mellan 2019 och 2023, enligt Livsmedelsverket.

Storkök är enligt Livsmedelsverket den vanligaste platsen för matförgiftningar i Sverige, där grönsaker och sammansatta rätter som sushi och smörgåstårta är de främsta orsakerna.

Tack för att du läser – så här läser du vidare!

Har du redan ett konto?

Skapa gratiskonto

Du kan fortsätta läsa genom att skapa ett gratiskonto

  • Läsa tre artiklar i veckan
  • Tillgång till hela vårt arkiv gratis
  • Möjlighet att välja bland våra 15 olika nyhetsbrev

Bli prenumerant

För 249 kr i månaden stödjer du vår utgivning och får tillgång till allt.

  • Alla artiklar och nyheter på webben
  • Löpande nyhetspublicering varje dag
  • Pappersmagasin 15 gånger om året
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV