Energi

Syre engagerar

Puh! Krysset i nr 9 var svårt!!! Och roligt!

Sofia och Nils

Jag är ledsen men jag vill avsluta min prenumeration omedelbart. Ledaren i gårdagens Syre som försvarade Kaplan och miljöpartiet var droppen.
Tyvärr - jag tycker ni bitvis lyckats med att lyfta fram nyheter som inte syns i Dagens Nyheter men tyvärr har jag känt en ökad politisering av tidningen och vill därför avsluta.

Märta

Den kapitalistiska vetenskapen är konservativ, djurfientlig, rakt emot socialismen. Syre vill förändra världen. Kapitalismen, nationalismen, religionen vill det inte. De vinner allt fler anhängare. Vad håller dem samman? Att de är baksluga, smarta, bäst. Öppna, klantiga, flummiga clowner; lata, naiva, barnsliga drömmare behövs kanske inte?

Hans

Jag sitter och läser alldeles för mycket, borde satsa merpå fysisk träning. Men tidningen Syre vill jag inte avstå ifrån. Nå´t som retar mig: nu vill några läkemedelsindustrins företrädare, trots katastrofala erfarenheter, pracka på vårt folk en ny omgång Pandemrix. Vid förra epidemin kunde läkare som varnade för detta vaccin bli mobbade av kolleger.

Anne

Jag är för yttrandefrihet och tryckfrihet – och ni får gärna ha hur mycket vänsterperspektiv som helst, kalla andra redaktioner för nazistiska, och ägna er åt tendentiös nyhetsrapportering under falsk flagg. Men det är inget jag vill betala för. Jag tycker att det är viktigt med bredd i nyhetsrapporteringen och när jag vill ha ett vänsterperspektiv läser jag t.ex. ETC eller Dagens Arena från och med nu.

Dominik

Syre är en jättebra tidning, det är rakt på och man känner att den har patos rakt igenom!

Håkan

Välmatat nummer framför mig, nr 21, initierat och bra om MP-saken.
Och basinkomst, mkt intressant! JA det är en bra idé. Den lanserades förresten i vårt avlånga gång av tv kommunalrådi i Växjö, den ene vpk, den andre moderat (!)
Nå, om Finland, tumregel: alla som lever i F är finländare, de som talar finska, är finnar. Flaggan, landet o s v.
Det sliras nästan alltid där, i er artikel t ex ”finska” om experimentet.

Per

Jag har fått ett nummer av en välfylld, genomarbetad och intressant tidskrift, tydligen från någon bekant. Men varsågod-kortet var inte så miljövänligt – jag fick idag tre stycken! I tre olika kuvert! Undrar just vad som gick snett där ...

Hans
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV
Prenumerera gratis på vårt
NYHETSBREV