Svallvågen, överraskningen och den oväntade. François Fillon får många nya namn i fransk press efter sin skrällartade storseger i den franska högerns första primärval.
Vinsten kan både gynna – och missgynna – Marine Le Pen.
– Jag säger till alla fransmän, oavsett vem de röstade på, att förändring är på väg att lyfta upp Frankrike, sade 62-årige Fillon till sina anhängare efter den klara segern i söndagens första primärvalsomgång.
Måndagens förstasidor i fransk press får han dela med ex-presidenten Nicolas Sarkozy, som gjorde fiasko i valet och inte ens får vara med när Fillon nu på söndag gör upp med primärvalstvåan Alain Juppé om vem som slutligen ska bli högerns kandidat i vårens presidentval.
Sarkozy lämnar nu politiken.
– Jag känner ingen bitterhet, ingen ledsamhet. Jag var glad över att delta i striden. Adjö till er alla, meddelade den förre presidenten.
Fillon har gjort en sanslös spurt i kampanjen. För några veckor sedan stod han på 8-10 procent i opinionsmätningarna – bara för att på valdagen springa ifrån rejält, med 44 procent av rösterna.
Vändningen är lika överraskande som när britterna i somras röstade för ett brexit eller när USA i förra veckan valde Donald Trump till president.
Fillon, född och uppvuxen i motorstaden Le Mans, väljer dock själv en något udda person att jämföra sig med: en gammal F1-stjärna från Belgien.
– Jacky Ickx startade sist i 24-timmarsloppet på Le Mans 1969 – men var först till mållinjen, sade Fillon i söndags.
Fillon var premiärminister under Sarkozy 2007-12, är gift med walesiskan Penelope, har fem barn och bor i ett 1100-talsslott nära Le Mans.
Hans politik är klart åt höger, jämfört med den mer mitteninriktade Juppé. Det skapar i sin tur en helt ny situation för analytikerna som nu försöker gissa vad konsekvenserna kan bli.
Å ena sidan kan Fillons hårda ord mot islamister, kritik mot homosexuella äktenskap och vilja att bygga en ny relation till Ryssland göra att han tar tillbaka väljare från Marine Le Pen och Nationella fronten.
Å andra sidan kan hans Thatcherinspirerade ekonomiska idéer få många vänsterväljare att strunta i att rösta om en slutstrid om presidentposten i vår skulle stå mellan Fillon och Le Pen.
Socialistpartiet (PS) andas samtidigt en viss morgonluft. Om Fillon blir högerns kandidat finns utrymme för PS att vinna de mittenröster som sannolikt krävs för att kunna besegra Le Pen.
– Högern har valt en kandidat rejält åt höger: ultra-konservativ, ultra-liberal, ultra-anti äktenskap för alla, ultra-antisocial, konstaterar partisekreteraren Jean-Christophe Cambadélis i fransk radio.
Vem som blir Socialistpartiets kandidat i valet är ännu inte klart. Partiets egna primärväl hålls först i januari.
François Fillon
Presidentvalet i Frankrike