Genom ditt stöd kan Syre fortsätta att vara en tidning för alla som vill förändra världen.

Syre är en nyhetstidning för alla som vill se ett fritt, demokratiskt, solidariskt och hållbart samhälle för alla. Vi är icke-vinstdrivande – vilket innebär att alla intäkter går tillbaka till verksamheten.

Men vi behöver ditt stöd för att kunna fortsätta bedriva och utveckla vår journalistik. Vi ser ett samhällsklimat där auktoritära röster och förenklade populistiska lösningar blir allt mer dominerande. I takt med det blir behovet av arenor och utrymmen där frihetliga, solidariska och gröna idéer kan diskuteras och frodas allt större. För det behöver vi ditt stöd.

Prenumerera

Vill du prenumerera på Syre och ta del av nya tidningar 6 dagar i veckan – gå in här för att komma till vår prenumerationssida.

Swisha

Swisha valfri summa till 123 62 084 58 om du vill bidra med en enstaka gåva till vårt fortsatta arbete.

Ge en gåva

För över valfri summa, antingen som enstaka gåva eller via autogiro, till Bankgiro 5477-1126 om du vill ge en gåva till vår fortsatta journalistik.

Engagera dig

Du kan även hjälpa oss stärka vårt arbete och få en större spridning utan att bidra ekonomiskt. Det gör du bland annat genom att gilla, kommentera och sprida våra artiklar eller annat innehåll.