Nu söker vi en verksamhetsledare och en kökschef

Grön press har hittills fokuserat på tidningsutgivning men i och med att presstödet försvunnit så behöver vi bredda verksamheten. Därför utökar vi verksamheten med en frihetlig grön plats på Södermalm i Stockholm med:

  • en scen för framför allt politiska samtal, debatter och föredrag, men även annat, och med plats för minst 50 ätande och drickande åhörare
  • dagliga livesändningar.
  • en vegansk bar där du kan ta något att dricka eller äta till det som händer på scenen eller bara i baren. 
  • ett veganskt coffice där det går att sitta och jobba dagtid
  • kontorsplatser med kontorsutrustning och service för dem som vill ha fasta platser eller mer utrustning än det finns vid ett kaffebord
  • mötes-, workshops- och konferensrum
  • utrymmen och utrustning för podd- och tv-sändningar
  • sälj- och utställningsutrymme för hållbara produkter, reparationsservice och recycling

För detta söker vi nu en verksamhetsledare som tar det operativa huvudansvaret för att skapa, driva och hålla ihop den platsen och verksamheten. Vi söker även en vegansk krögare/kökschef som vill ta ansvar för och driva köket på stället. Det kan vara i egen regi där du som krögare hyr köket för en fast summa eller procent på försäljningen, eller som anställd kökschef med övergripande ansvar för allt med köket, maten, drycken, menyer, planering, personal myndighetstillstånd och -kontroller.

Läs mer om båda tjänsterna här och tipsa gärna vänner som du tror kan passa och vara intresserade.