Syre Malmö – Premiär i maj

I början av maj kommer första numret av Syre Malmö. Ett magasin för dig som vill se ett mer fritt, demokratiskt, solidariskt och hållbart Malmö. Vi blir den nya veckotidningen för alla skåningar som vill förändra världen. Men vi behöver din hjälp för att lyckas.

För fyra år sedan startade vi Syre, Sveriges första frihetligt gröna samhällsmagasin och därefter har vi startat lokaltidningarna Syre Stockholm och Syre Göteborg. Nu går vi vidare med Malmös första frihetligt gröna nyhetstidning – För dig som vill förändra världen.

Att starta en grön lokal nyhetstidning i dagar av tidningsdöd och allt större mediekoncentration är på många sätt ett helt galet projekt. Men vad vore världen utan galna projekt, utan att vi försöker göra det bästa möjliga av den värld vi lever i?

 

  Hjälp oss syresätta Malmö – teckna en prenumeration

  Vi vill att alla ska har råd med Syre Malmö, därför kan du välja pris efter din plånbok. Från 45 kronor i månaden får du en snabb digital uppdatering två gånger per vecka, varannan vecka kommer tidningen i tjockt pappersmagasin med både nyheter, analys och fördjupning. Vi hoppas dock att du som har råd väljer att stödja utgivningen genom att välja ett högre pris. Väljer du en stödprenumeration får du tillgång till hela webben med alla Syretidningars material.

  Prenumerationsvillkor

  Prenumerationstid
  Alla prenumerationer är löpande fram till uppsägning om inte annat framgår vid tecknandet. Vi skickar en ny avi när prenumerationstiden är på väg att gå ut och du väljer då om du vill betala den eller säga upp prenumerationen. Utebliven betalning är inte en giltig uppsägning. Ångerrätt i enlighet med distansavtalslagen gäller för Syres prenumerationer.

  Utgivning
  Syre Global kommer ut digitalt 98 gånger per år och som pappersmagasin 10 gånger per år. Uppehåll görs normalt i juli (två veckor) och mellan jul och nyår.

  Adressändring
  Tillfällig eller permanent adressändring är kostnadsfri inom Sverige. När du ändrar adress behöver vi din nya adress två veckor innan adressändringen ska ske. Tillfällig adressändring kan inte ske för kortare period än fyra veckor. Vid adressändring till utlandet, se Utlandsprenumeration nedan.

  Uppehåll
  Om du vill göra uppehåll i prenumerationen vill vi veta det två veckor i förväg för att kunna garantera ett uppehåll vid önskat datum. Ett uppehåll kan vara som kortast fyra veckor och som längst ett år.

  Stödprenumerationer
  I stödprenumerationen ingår även tillgång till allt digitalt material för alla våra tidningar för samma period som du tecknar Syre Global.

  Leverans
  Syres strävan är att tidningarna ska levereras utan störningar. Men någon absolut garanti kan vi inte ge. Vi ber dig som läsare att kontakta oss om du inte får tidningen, eller om du får den för sent eller till fel adress.

  Utlandsprenumeration
  Vid prenumeration till utlandet ingår inget pappersmagasin.

  Kontakt med Syre
  Förändringar i prenumerationen gör du enklast genom att kontakta vår prenumerations- och distributionsavdelning på telefon eller mail. Du behöver ha ditt abonnent- eller kundnummer, vilket du hittar på avin. Telefonnummer: 010-102 27 54. E-post: prenumeration@tidningensyre.se.

  Syre följer Personuppgiftslagen (PUL)
  När du beställer en prenumeration på Syre Global lämnar du uppgifter om dig själv som vi sparar i vår databas. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande persondatalagstiftning. Genom att registrera dina personuppgifter samtycker du till att Syre, i egenskap av personuppgiftsansvarig, använder uppgifterna för att kunna kontakta dig med information om din prenumeration. Detta gäller även dig som beställer en provprenumeration till dig själv eller någon annan.

  Vi kan behöva kontakta dig om det till exempel är problem med distributionen till din adress. Dina personuppgifter används för att fullgöra Syres åtaganden gentemot dig som kund. Du har rätt att få information om hur Syre behandlar dina personuppgifter. Detta görs genom en skriftlig egenhändigt undertecknad begäran till Syre.

  Syre zoomar ut och in

  Zoom är avdelningen som både tar det stora greppet och går på djupet. Här får du de långa texterna med frågor och infallsvinklar som saknas i traditionell media. Vi zoomar ut och tittar på de stora globala frågorna, men också in runt om i världen. Som i alla syretidningar blir det mycket miljö, frihet, integritet, solidaritet, hbtq, mångfald, normer och normbrytande, djurrätt och arbets- och tillväxtkritik.

  Radar fångar upp det viktigaste som hänt under veckan

  På Radar får du hela nyhetsöverblicken. Händelser från världens alla hörn, de stora globala sammanhangen och Sveriges agerande i världen. Det blir nyheter som du troligen inte har sett någon annanstans, men också nyheter som andra har rapporterat men ur ett annat perspektiv.

  Glöd - en plats för den heta samhällsdebatten

  Utrikesfrågorna behöver en bredare och djupare samhällsdebatt. Glöd är vår opinionsavdelning där du kan läsa frihetligt gröna ledare, inspirerande krönikor och utrikesdebatten.

  Energi – en plats för vila och inspiration

  För att tänka nytt, utmana och fortsätta kämpa för en bättre värld behöver vi inte bara syre utan även energi. På avdelningen Energi får du inspirerande exemplen, tips på ställen i världen du kan besöka utan att flyga samt tid för återhämtning med korsord, nöje och humor.

  Dela i sociala medier!